Op zoek naar een hovenier Nijmegen?

hovenier Nijmegen

Ben je op zoek naar een goede hovenier die alles weet van tuinen en jou ook kan helpen bij het maken van een professioneel en goed design? Dan is Schouten Hoveniers echt iets voor jou. Deze hovenier Nijmegen is een hele goede hovenier die meedenkt met de klant en alles weet van het designen van een mooie tuin. De mensen van Schouten hoveniers weten alles van materialen en kleuren combineren om een bepaalde sfeer te creëren. Ook moet je bij tuinen kijken naar hoe handig het is in onderhoud en gebruik. Wil je een eetplek en een plek voor je zwembad in de zomer. 

hovenier Nijmegen

Renoveren van tuinen

Had je al een tuin, maar is deze door de tijd heen helemaal overgroeid en kapot gegaan en weet je niet meer wat je ermee moet. Schouten hoveniers weet dit wel. Ze doen vaak renovaties en weten dus precies hoe het is om een tuin die een soort jungle is geworden om te toveren tot een paleis van rust en vrede, waar je lekker kunt zitten en genieten. Ze hebben al vele projecten mogen doen en hun creatieve vrijheid de loop mogen laten gaan.

Stappenplan

Schouten hovenier Nijmegen maakt gebruik van een stappenplan als ze een ontwerp gaan maken. Eerst maken ze een inventarisatie van de spullen die je misschien al hebt en in de tuin wilt verwerken. Dan maken ze een analyse en een schetsontwerp. Dan komt er een definitief plan en dan de straat- en verlichtingsplan.