Leer hoe je de ideale lamp voor uw huis kiest.

Afhankelijk van de kamer en de functie die deze gaat hebben, moet je kiezen tussen de ene lamp of de andere. Wil je dat het kan koken zonder jezelf te snijden? Om een ​​gezellige maar niet-opdringerige sfeer te creëren bij het kijken naar een film op televisie? Lezen? Om de kasten te verlichten? Om een ​​grote kamer te verlichten en elke donkere hoek weg te werken?

Nou, eerst moeten we weten welk type lampen we meestal vinden. Of het nu puur functionele lampen, designlampen of decoratieve lampen zijn, ze verschijnen allemaal altijd in dezelfde formaten. Laten we eens kijken hoe we de juiste lamp kiezen:

Plafond- of pendellampen

De plafondlamp van lampenhuis of hangende lampen zijn lampen die in geen huis kapot gaan . Het is niet vanwege voorkeuren, maar vanwege het nut ervan. De beste manier om een ​​kamer te verlichten is door de spot vanaf het plafond te plaatsen. Een bovenlicht is de beste manier om schaduw te elimineren.

Bovendien kunnen we niet anders dan worden aangetrokken door een design plafondlamp. Door de geschiedenis heen heeft de smaak bij het kiezen van een hangende lamp, meestal een kroonluchter, bijna de status van een adellijke familie bepaald. Tegenwoordig is het nog steeds een van de belangrijkste elementen in het interieurontwerp, ondanks het feit dat we er niet zo veel waarde aan hechten.

Hoe plafondlampen kiezen?

Het maakt niet uit of uw huis een industriële decoratie, een rustieke decoratie of een Scandinavische decoratie heeft . Ook zijn er industriële lampen, rustieke lampen , en Nordic lampen . Wat je stijl ook is, je vindt altijd een hanglamp die bij je past. Het belangrijkste is dat je de stijl van je omgeving respecteert om er niet uit te zien als een klodder. En natuurlijk dat het voldoende oplicht.

De beste plafondlampen zijn lampen die grote ruimtes verlichten, zoals we al zeiden, meestal een hele kamer. Dus het licht moet zijn missie waarmaken. Alsof het een epische fantasie is: het doel is om een ​​einde te maken aan de duisternis.