Een bubbelbad van Bodyfit in onze tuin

Jacuzzi

Sinds kort hebben wij een bubbelbad in de tuin. Een bubbelbad wordt ook wel jacuzzi, wirlpool, hot tub of spa genoemd. Voor mij is dat echt het toppunt van luxe en ontspanning. Onze tuin is niet groot genoeg voor een zwembad maar voor een bubbelbad konden we ruimte maken.

Bubbelbad voor ontspanning en vermaak

BubbelbadDoor mijn reuma heb ik vaak last van stijve spieren. Door het warme water en de jets in het bad heb ik minder last van mijn spieren. Hierdoor werkt het niet alleen rustgevend maar ook medisch. ’s Avonds ga ik vaak nog even in het bubbelbad en ook met vrienden hebben we al heerlijk gebubbeld. Glaasje wijn erbij en gezellig samen in de jacuzzi.

Energiezuinige spa

Doordat ons bubbelbad onder een overkapping staat, kun je er ook met minder goed weer gebruik van maken. We hebben ons bad bij Bodyfit gekocht. Zij zijn echt de specialist op het gebied van wellness dus ook op het gebied van bubbelbaden hebben zij alle kennis in huis. Bovendien hebben zij energiezuinige spa’s. Door de full foam isolatie en geïsoleerde bekleding blijft de warmte in de spa. Zo kun je dus lekker genieten van de warmte.

Spa

Onderhoudscontract afsluiten

Bij Bodyfit kun je ook direct een onderhoudscontract afsluiten. Dit hebben wij direct gedaan. Ik vind het niet erg om hem regelmatig schoon te maken maar ik ben er liever niet meer tijd aan kwijt dan nodig is. Met het onderhoudscontract van Bodyfit hoef ik verder nergens naar om te kijken. Regelmatig onderhoud is essentieel voor de levensduur van het bubbelbad en voor de kwaliteit van het water. Door het onderhoudscontract wordt er periodiek onderhoud uitgevoerd. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wil je ook een spa aanschaffen? Breng dan eens een bezoek aan de showroom van Bodyfit en laat je informeren over de mogelijkheden.