De veranderende tijden

locker 6

Bedrijven zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de productiviteit en de betrokkenheid van medewerkers te verhogen. De werkruimte wordt beschouwd als een van de belangrijkste elementen in de betrokkenheid van medewerkers. Dit was vooral zichtbaar tijdens de pandemie, toen kantoren zich niet konden aanpassen aan de huidige situatie. De behoefte aan meer dynamische werkplekken nam drastisch toe toen bedrijven hun kantoren veranderden om flexibeler te zijn voor hun werknemers. Voor dit doel zijn Smart lockers een onderdeel geworden van het bouwen van dynamische werkplekken, omdat ze zeer flexibel, gebruiksvriendelijk en veel aanpasbaar zijn voor bijna elke behoefte.

Lockers in dynamische werkruimtes

Dynamische werkruimten hebben twee hoofddoelen, namelijk het vergroten van de flexibiliteit en productiviteit in de werkruimte. Dat betekent dat het verschillende werkroosters, locaties en activiteiten naadloos op elkaar moet kunnen aansluiten. Smart lockers zijn een benadering van een dynamische werkruimte omdat deze op elk moment kan worden geprogrammeerd en aangepast. Dit betekent dat ze kunnen worden geprogrammeerd om te worden gebruikt door meerdere mensen die op verschillende uren werken of die helpen bij het overbrengen van werk tussen collega’s zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over schema’s. Dit zorgt voor een meer naadloze doorstroming tussen werkschema’s en werklocaties.

Andere benaderingen

Er zijn meer benaderingen die kunnen worden gebruikt om een ​​dynamische werkruimte te maken. Een goede combinatie van meubels, samenwerkingsruimtes en technologie is de sleutel tot elke dynamische werkruimte. Activiteit gebaseerde werkruimten is een benadering die samenwerkingsruimtes in het kantoor implementeert. Deze ruimtes zijn meestal alleen bedoeld voor één type activiteit en beschikken over alles die nodig zijn voor die activiteit. Dit wordt meestal gecombineerd met de technologische benadering om specifieke software te gebruiken om de communicatie en toegang te versimpelen voor werkers. Door medewerkers te laten werken zoals ze willen, wordt de betrokkenheid van medewerkers en later hun productiviteit vergroot.