De mooiste rozen om te kopen

Iedereen koopt wel eens een bosje bloemen of een boeket rozen. Maar wat is nou de beste keuze, als het gaat om rozen kopen? Er zijn zoveel verschillende rozen te koop. Tegenwoordig is er een onbeperkte keuze in kleur en formaat, zelfs de geur verschilt bij iedere soort. Genoeg reden om hier meer informatie over te geven. De bekendste roos om te kopen is nog altijd de rode roos. De rode roos staat voor liefde en passie. Op een goede tweede plaats staat de witte roos, deze roos staat voor respect en herdenken. Kijk dus goed naar de betekenis van de roos, voordat je een boeket koopt.

De mooiste roossoorten

Zoals eerder vermeld zijn er erg veel verschillende rozen, toch springen er een aantal roossoorten uit als het gaat om schoonheid. Een echte mooie rode roossoort is de Red Naomi. Deze prachtige roos verbaasd iedereen met zijn grote rozenknop en lange steel. De rozenknop kan een doorsnede krijgen van 7 centimeter en de steel kan een lengte krijgen van 65 centimeter. Een andere roossoort die deze kwaliteit heeft maar niet rood is, is de Avalanche. De Avalanche heb je in verschillende kleuren, zoals zalm en wit.

Bijzondere rozen

Naast de standaard kleuren rood en wit heb je ook veel verschillende bijzondere rozen. Zo is de kleur van de Black Baccara zo diep rood dat het bijna zwart lijkt. Deze roos wordt ook wel de roos der mysterie genoemd. Naast deze bijzondere kleur, heeft deze roos ook een erg hoge kwaliteit. Een andere roos met extreem hoge kwaliteit is de Sophia Loren. Deze roossoort heeft een mooie roze kleur en een extreem lange steel. Dit is een roze roos dat voor ieder moment toepasselijk is. Met de hoge kwaliteit en de prachtige kleur is het een erg populaire roos om cadeau te geven. Verschillende rozenkenners vinden dit ook de mooiste roos ter wereld.