Beton cire

Veel mensen ontdekken de vele voordelen van beton cire, of beton stuc. Zo is het bijvoorbeeld enorm sterk en duurzaam waardoor het jarenlang meekan. Daarnaast is het ook zeer makkelijk te onderhouden en schoon te maken. Het schoonmaken is zo makkelijk omdat je allereerst geen naden hebt waar vuil in kan gaan zitten, één keer met de dweil er over is genoeg. Een ander voordeel van beton cire is dat het vrijwel overal op toe te passen is: hout, mdf, gips, glas, baksteen, het maakt allemaal niet.

Beton cire op de muur

Betonstuc kan dus bijna overal aangebracht worden, je kan het zelfs op een muur aanbrengen. Omdat het zo’n flexibel materiaal is maakt het ook bijna niet uit of de ondergrond nou baksteen op gips is. Beton cire woonkamer muur is de perfecte oplossing voor mensen die zoeken naar een moderne uitstraling in hun huis, die de ruimtelijkheid vergroot maar niet kil is oogt. Beton cire kan er voor zorgen dat een ouder huis plots een nieuwe uitstraling krijgt, en dus niet alleen door het op de vloer aan te brengen, maar ook op de muur!

Beton cire op de muur is een goede optie voor mensen die een keer wat anders willen. Ze hebben altijd al behang gehad en vinden dat vaak oubollig en saai. Beton cire woonkamer muur beton  is dus de perfecte oplossing voor mensen die een sterke en duurzame muur willen die naast de unieke uitstraling ook nog eens tal van voordelen heeft ten opzichte van behang.

De voordelen

Beton cire is komt net als muurverf uit een pot, en net als muurverf kun je het daardoor eenvoudig naadloos aanbrengen. Met behang is het altijd erg lastig om de verschillende behangstroken naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Een bijkomend voordeel van de naadloze aard van beton cire is dat het makkelijk is om schoon te houden en te onderhouden.